woensdag 16 mei 2018

Als sociotherapeut of psycholoog aan de slag in de Oostvaarderskliniek?


Kom 19 juni naar de wervingsdag!

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden om te werken als sociotherapeut of GZ-psycholoog in een tbs-kliniek? Of heb je interesse in een uniek leer-werktraject als duaal student sociotherapeut?
Geef je op voor de wervingsdag van Forensisch Psychiatrisch Centrum (FPC) de Oostvaarderskliniek, Carl Barksweg 3 in Almere, op dinsdag 19 juni 2018!

Vanaf 15.00 uur ben je van harte welkom. De dag wordt gestart met een welkomstwoord, waarna je een rondleiding krijgt van een medewerker en een patiënt die vertellen over hun werk en verblijf in de Oostvaarderskliniek. Na de rondleiding ontmoet je een medewerker van de kliniek waarmee je in gesprek gaat over de functie waar jij interesse in hebt:
·         Sociotherapeut;
·         Sociotherapeut (duaal student);
·         GZ-psycholoog;
De dag wordt om 19.00 uur afgesloten.

FPC de Oostvaarderskliniek in Almere is een ondernemende organisatie die ambitieuze professionals veel te bieden heeft. De Oostvaarderskliniek levert een bijdrage aan een veiligere samenleving door mensen met een aantoonbaar risicovol gedrag te behandelen en te begeleiden. De medewerkers hebben de ambitie om uitmuntende zorg en expertise te leveren in het spanningsveld tussen behandelen en beveiligen. Medewerkers worden zoveel mogelijk betrokken bij het opzetten, uitvoeren en evalueren van behandelprogramma’s en bij het voorbereiden van vakinhoudelijke en beleidsmatige beslissingen. 

Spreken deze ambities jou aan?
Heb jij interesse om bij ons te komen werken?
Wil jij met eigen ogen zien hoe de tbs-behandeling in onze kliniek wordt uitgevoerd? En wil jij hier meer over weten door in gesprek te gaan met mensen die in onze kliniek werken én verblijven?

Meld je dan aan voor de wervingsdag van de Oostvaarderskliniek
op dinsdag 19 juni!

Stuur een e-mail naar info@oostvaarderskliniek.nl met de volgende gegevens (aanmelden is verplicht!): Voor- en achternaam, adres, geboortedatum, geldig paspoort- of rijbewijsnummer (deze dien je ook mee te nemen naar de wervingsdag).
Vermeld hierbij in welke functie jij interesse hebt en neem je c.v. mee naar de wervingsdag zodat je die bij ons kunt achterlaten!

Je bent van harte welkom. Wacht niet te lang met aanmelden i.v.m. een maximum aantal plaatsen!